aanstaand concert

 

 

‘CONCERT IN DE KERK 2024’

DONDERDAG 2 MEI 20:00 uur

 

Joachim Eijlander en cellokwartet Codarts

Joachim Eijlander is een veelgevraagd solist en kamermusicus en treedt op in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Hij speelde met ensembles en musici als het Borodin kwartet, Lisa Larsson, Robert Holl, Randall Scarlata, Inon Barnatan, Karl Leister en Godfried Hoogeveen. Daarnaast werkte hij met componisten als Henri Dutilleux, György Kurtag, Sofia Gubaidulina, Louis Andriessen en Joey Roukens.

In 2000 richtte Joachim het Rubens kwartet op. Tot 2015 speelde hij met dit internationaal prijswinnend ensemble onder meer in het Concertgebouw Amsterdam, Tonhalle Zürich, Philadelphia Chamber Music Society, Berliner Philharmonie, Konzerthaus Berlin, Dôme des Invalides Parijs en Rudolphinum Praag.

In 2019 startte Eijlander als hoofdvakdocent cello aan Codarts in Rotterdam en sinds 2021 is hij als professeur violoncelle verbonden aan het Conservatoire royal national supérieur de musique et de pédagogie in Namen.

In mei reist hij naar Vessem om een programma te spelen met studenten van Codarts, waarin de cello centraal staat.

Iedereen is van harte welkom. Na afloop is er gelegenheid om bij te dragen aan de kosten via een directe donatie of door gebruik te maken van de QR code in het programmaboekje.

De kerkdeur is open vanaf 19:30 uur. Aanvang van het concert is 20:00 uur. Graag horen we even of u komt via behoudlambertuskerk@gmail.com.

 

Wilt u geïnformeerd blijven via onze nieuwbrief?

Stuurt u dan een mail met uw naam en ‘nieuwsbrief’ naar behoudlambertuskerk@gmail.com

 

Het jaarprogramma van 2024 bekijken?

Alle informatie over de concerten voor 2024 kunt u vinden via concertprogramma 2024