concertagenda

P R O G R A M M A  2 0 2 1

IN VERBAND MET DE VERLENGING VAN DE CORONAMAATREGELEN EN DE AVONDKLOK (TOT EN MET 27 APRIL) ZIJN ALLE CONCERTEN TOT EN MET DEZE DATUM VERVALLEN. 

 

ALLE GEANNULEERDE CONCERTEN ZIJN VERPLAATST NAAR EEN LATERE DATUM. (ZIE HIERVOOR ONS PROGRAMMA)

 

DONDERDAG 6 MEI 20:00 UUR

Duo Ebano (piano, klarinet)

Marco Danesi en Paolo Gorini, in 2020 uitgeroepen tot Dutch Classical talent, ontmoetten elkaar op het Conservatorium Giuseppe Verdi in Milaan. Inmiddels wonen beiden al enige tijd in Amsterdam. Het duo maakt gebruik van slagwerktechnieken, elektronische apparaten, spectaculaire instrumentale technieken, een kazoo en ander exotisch instrumentarium. Ze inspireren de luisteraar met hun onconventionele optreden.

Claude Debussy – Première rhapsodie (Duo Ebano) – YouTube

 

 

DONDERDAG 1 JULI 20:00 UUR

Ellen van Valkenburg (sopraan), Maurice Lammerts van Bueren (piano)
Met pianist Maurice Lammerts van Bueren vormt Ellen Valkenburg een duo. Samen verzorgden zij recitals in o.a. Slot Zeist en voor de Vrienden van het Lied. Op 22 januari 2021 is de cd ‘Les Apaches’ van sopraan Ellen Valkenburg en pianist Maurice Lammerts van Bueren uitgekomen bij het label Zefir Records.


DONDERDAG 2 SEPTEMBER 20:00 UUR 

Willem Stam (cello) & Jacob Kellerman (gitaar)

 

 

DONDERDAG 7 OKTOBER 20:00 UUR 

Laurens de Man

Laurens de Man is een veelzijdige organist én pianist die zich in 2020 ‘Young ECHO-organist of the year 2020’ mocht noemen. Naast deze prijs, sleepte hij ook prijzen in de wacht als pianotalent, waaronder de eerste prijs van het Prinses Christina Concours (2009). Daarnaast treedt hij ook veelvuldig op met het Chimaera Trio.

In de St. Lambertuskerk laat de Man dit jaar twee kanten van zichzelf zien met een concert waarin zowel het orgel als de piano een rol speelt.

 

DONDERDAG 4 NOVEMBER 20:00 UUR

Strijps Kamerkoor

Meer informatie volgt