aanstaand concert

 

 

‘CONCERT IN DE KERK’

donderdag 1 september – 20:00 uur 

Reserveren voor dit concert via:  behoudlambertuskerk@gmail.com

 

JEAN JOHNSON & ROELAND JAGERS

 

Jean Johnson en Roeland Jagers speelden in 2019 al een concert in de Lambertuskerk met het Metamorphoses Trio. Dit jaar keren zij terug als duo met een programma voor klarinet en altviool.

Jean is een klarinettist van Brits-Amerikaanse afkomst. Haar muzikale route liep via Massachusetts en Indiana naar Singapore, waar zij speelde bij het Singapore Symphony Orchestra. Tegenwoordig woont en werkt ze vanuit Schotland. Ze wordt geroemd vanwege haar mooie spel, zowel als solist als kamermuzikant.

Roeland Jagers is altviolist, kamermusicus en oprichter van het Rubens Quartet. Zestien seizoenen trad hij met dit kwartet op in Europa, de Verenigde Staten en Israël. Inmiddels is Roeland actief in het Rubens Consort, een flexibel kamermuziekensemble dat zijn oorsprong heeft in het Rubens Quartet. Roeland speelt op een Giovanni Pistucci altviool van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds en is daarmee regelmatig te zien op podia als het Concertgebouw in Amsterdam, de Tonhalle Zürich, het Konzerthaus in Wenen en de Philharmonie in Berlijn. Deze zomer was hij te gast bij de Summer Strings Academy in Oklahoma (U.S.)

De deur is open vanaf 19:30 uur. Het concert start om 20:00 uur. Na afloop is er gelegenheid om bij te dragen aan de concertkosten.

 

Wilt u geïnformeerd blijven via onze nieuwbrief?

Stuurt u dan een mail met uw naam en ‘nieuwsbrief’ naar behoudlambertuskerk@gmail.com